Troms og Finnmark fylkeskommune Fagskolen i Nord studiested Harstad

Er du vår nye ingeniør/sivilingeniør innen verkstedtekniske fag

ingeniør / sivilingeniør

Fagskolen i Nord er i vekst og trenger nye dyktige medarbeidere.

Om stillingen og arbeidsoppgaver: 

Fagskolen i Nord, som forestår høyere yrkesfaglig utdanning, har ledig flere faste stillinger som ingeniør / sivilingeniør innen verkstedtekniske fag med arbeidssted Harstad.

 

Ansvars- / arbeidsoppgaver:

 • Høyere yrkesfaglig utdanning (fagskolen) i Harstad forestår en samlingsbasert utdanning med nettstøtte der ansatte ingeniører / sivilingeniører bidrar med tilrettelegging for at studentene skal oppnå læringsutbytte.
 • Tilrettelegge for læring for studenter og bidra i utviklingsoppgaver og prosjekter, internt og sammen med industrien i hele Norge, for styrking av fagskolens tilbud innen verkstedtekniske fag
 • Delta i prosjektrelaterte oppgaver knyttet til utvikling av fagskolens læremateriell og bidra til kompetanseutvikling innen verkstedtekniske fag.
 • Sammen med kolleger og fagskolens ledelse, tilrettelegge for et godt og effektivt læringsmiljø for våre studenter

 

Kvalifikasjonskrav: 

 • Utdanning med minimum av 180 studiepoeng (BSc / MSc) ,med bakgrunn innen fagområder som sveiseteknologi, materialteknologi, produksjonsteknologi, konstruksjon mm
 • IWE utdannelse (for den ene stillingen) er ønskelig
 • Relevant erfaring innen verkstedteknologiske fagområder / materialteknologi er ønskelig
 • Beherske norsk muntlig og skriftlig.

 

 Personlige egenskaper: 

 • Gode samarbeids og kommunikasjonsferdigheter og kunne arbeide selvstendig og i team
 • Kunne utvikle egen kompetanse og å dele sitt arbeide og sine erfaringer med sine kollegaer
 • Kunne utvikle kvaliteten på sitt arbeid og koordinere denne aktiviteten med sitt kollegiu  

 

Vi tilbyr: 

 • Utfordrende oppgaver i en fagskole som forestår høyere yrkesfaglig utdanning og som skal gi utdanningstilbud utviklet i tett samarbeid med lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv
 • Et godt arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer og innovativt miljø med moderne teknologi og utstyr
 • Moderne kontorer, undervisningsrom, laboratorier, kantine for studenter og ansatte, mulighet for parkering i garasjeanlegg, tilgang på trimrom m.m
 • Fleksible arbeidsoppgaver og arbeidstider
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

  

Søknaden skal inneholde: 

 • Søknadsbrev og CV, 
 • vitnemål, attester 
 • 2-3 referanser  

 

Søknad skal sendes elektronisk via https://tromsogfinnmark.easycruit.com

 

For spørsmål angående elektronisk søknad ta kontakt på epost: jannie.pettersen@tffk.no, mobil: 97607913 

 

Søknadsfrist og andre opplysninger: 

Søknadsfrist: 27.03.2023

 

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. 

 

Kontaktinfo 

For mer informasjon om stillingen ta kontakt med avdelingsleder ved fagskolen i Nord, Jan-Are Gudbrandsen Tlf : 40 03 80 88 eller Rektor ved fagskolen i Nord, Harry Arne Haugen,  tlf: 41 41 28 80

 

Om oss 

Fagskolen i Nord er eid av Troms og Finnmark fylkeskommune og tilbyr høyere yrkesfaglig utdanning til lokalt, regionalt og nasjonalt næringsliv innenfor en rekke fagområder med et omfang fra 60 til 120 studiepoeng, akkreditert av NOKUT. Vi er lokalisert med avdelinger i Tromsø, Harstad, Skjervøy, Honningsvåg og Kirkenes. Info om fagskolen: https://fagskole.tffk.no/.

 

Avdelingen for verkstedtekniske fag, lokalisert på Mølnholtet i Harstad (tidl. Statoilbygget), tilbyr i dag 2 samlingsbaserte studier som hver gir 120 studiepoeng over 3 studieår innen fordypning sveiseteknikk og konstruksjon, design og produksjon. Hvert kull er på samlinger 5 uker ved avdelingen i Harstad i løpet av ett studieår. Utdanningen består av læringsaktiviteter på nett og samlinger med laborasjoner, caser og gruppeoppgaver. Fagskolen disponerer moderne utstyr for laborasjoner, materialprøvinger, sveising, 3D printere, 3D skannere, CNC dreisenter, CNC 5-akset maskineringssenter, roboter/cobot  og aktuelt utstyr innen produksjonsteknologi.  

 

Utdanningene har også en internasjonal godkjenning som gjør at studenter som har fullført og bestått eksamen ved fagskolen er godkjent til å ta eksamen som Internasjonal sveisekoordinator (IWT og IWE). Avdelingen søker også om internasjonal godkjenning for utdannelse av konstruktører av sveiste konstruksjoner (IWSD) og utvidelse av studiene til 180 stp. etter ønsker og behov i industrien. 

 

Viktig informasjon til deg som skal søke 

Dersom det fremgår av din søknad at du ønsker å bli unntatt offentlig søkerliste, gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan gjøres offentlig likevel. Som søker vil du da få informasjon om dette - jf.offentleglova §25. 

 

Som søker til en offentlig stilling har også du krav på å få tilgang til utvidet søkerliste med informasjon om øvrige søkere. Utvidet søkerliste sendes ut ved forespørsel.  

 

 

 

 

 

Del på:

Fylke:

 • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

27.03.2023

Tiltredelse:

01.08.2023

Arbeidssted:

Harstad

Kontaktpersoner:

Adresse:

Mølnholtet 42 9414 Harstad

Kart: