Troms og Finnmark fylkeskommune Fagskolen i Nord studiested Tromsø

Undervisningsstilling innen Anlegg, vikariat

Om stillingen og arbeidsoppgaver:

Fagskolen i Nord avdeling for bygg og anlegg har ledig undervisningsstilling innen Anlegg. Stillingen er et vikariat i 100 %, frem til 31.oktober 2024, med gode muligheter for forlengelse.

 

Kvalifikasjonskrav: 

Vi søker deg som har tatt del i og gjerne ledet større anleggsprosjekter. Du kan kalkulasjon, anbudsprosessen, kvalitetsstyring, HMS og hvordan anlegg, vei, tunnel og bruer bygges, driftes og vedlikeholdes. Du er fagskoleingeniør, ingeniør eller sivilingeniør innen anlegg gjerne med fagbrev i bunnen og erfaring fra arbeidslivet. Utdanningsfaglig kompetanse er ønskelig på starttidspunkt, men manglende formell utdanningsfaglig kompetanse kan tilegnes parallelt med jobb innen gitt frist.

 

Personlige egenskaper: 

Du er sosial med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter, med evne til å arbeide selvstendig og i team. Du er engasjert, med ønske om å utvikle deg selv og de tema du underviser i. Du har evne til kritisk tenking og er åpen for innspill og tilbakemeldinger fra studenter og kollegaer.

 

Vi tilbyr:

  • Gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Svært godt arbeidsmiljø med god takhøyde.
  • Dyktige og motiverte studenter.
  • Aktiv deltakelse i utviklingsarbeid i form av egen kompetanseheving, kvalitetsarbeid, utvikling av eksisterende studier og utvikling av nye studier.
  • Avdelinga skjeler til skoleruta for Troms og Finnmark fylkeskommune, noe som gir mulighet for høst- jul- vinter- påske og sommerferie samtidig som dine barn.
  • Fleksibelt arbeidssted, men tilknytning til Tromsø er ønskelig.

 

Søknaden skal inneholde:

  • Søknadsbrev og CV, vitnemål, attester 
  • Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no). 
  • 2-3 referanser (navn, tilknytning til søker, epostadresse og telefonnummer)   

 

Søknad skal sendes elektronisk i vårt rekrutteringssystem Easycruit.  

 

Søknadsfrist og andre opplysninger:

 

Om oss: 

Fagskolen i Nord avdeling for bygg og anlegg teller i dag 19 fast ansatte og 290 studenter fordelt på Anlegg, BIM – Installasjon, BIM – Konstruksjon, Bygg og KEM – klima, energi og miljø. Våre utdanninger er deltid med 50 % og 67 % studiebelastning pr. år, undervisningen gjennomføres over nett og ukesamlinger fordelt gjennom skoleåret.

 

Samtlige ansatte deltar aktivt i utviklingsarbeid i form av egen videreutdannelse, kvalitetsarbeid, videreutvikling av nåværende studier og utvikling av nye studier.

 

Fagskolen i Nord eies av Troms og Finnmark fylkeskommune.

 

Om fagskole generelt 

https://utdanning.no/tema/nyttig_informasjon/fakta_om_fagskole

 

For spørsmål angående stillingen kontakt avdelingsleder Jan-Øyvind Pedersen, jan-oyvind.pedersen@tffk.no 91761172.

 

Søknadsfrist:  18.10.2023

 

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Intervjuer vil bli gjennomført fortløpende.

Ansettelse fra 1. november 2023 eller etter avtale.

 

  

Viktig informasjon til deg som skal søke

Dersom det fremgår av din søknad at du ønsker å bli unntatt offentlig søkerliste, gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søker kan gjøres offentlig likevel. Som søker vil du da få informasjon om dette - jf.offentleglova §25. 

Som søker til en offentlig stilling har også du krav på å få tilgang til utvidet søkerliste med informasjon om øvrige søkere. Utvidet søkerliste sendes ut ved forespørsel.  

 

 

Del på:

Fylke:

  • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

18.10.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Adresse:

Sommerfeldtsgata 74-76 9009 Tromsø

Kart: